Hard work work!

 
Instagram: fridapalmblad
 
Förra året fick jag sommarjobb på SAAB, lagerarbete. Höstjobb på Svenskt Skolfoto, tryckanpassning, och vinterjobb på Posten, sortering av julkort. 

I år blev jag först erbjuden sommarjobb på Skokanonen men fick ett bättre erbjudande från SAAB (eller Orio som det ju faktiskt heter numera) som hörde av sig till mig och ville att jag skulle komma tillbaka. Tackde därför nej till Skokanonen eftersom jag fick 11 veckors heltid på Orio, där jobbade jag tvåskift. Varannan vecka blev det väldigt tidiga mornar då jag gick upp 4.30 på morgonen, och varannan vecka blev det sena kvällar då jag slutade 22.30. 

Inte nog med det, även Svenskt Skolfoto hörde av sig och ville ha tillbaka mig i år! Där jobbade jag i 7 veckor, tidiga mornar även där då jag började kl 6.00. För någon vecka sedan gick jag och frågade på Skokanonen om de behövde ha någon extrapersonal, och visst behövde dom det! Så med ca två veckor kvar på Skolfoto fick jag timanställning på Skokanonen! Och så, i slutet av förra veckan frågade dom på posten om jag ville komma tillbaka dit, självklart ville jag det! Så nu har jag även timanställning där! 

Det går bra nu! 
 
 
 
0 KommentarerKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: